Stohl András veszélyben?

Arról cikkeztek az utóbbi napokban, hogy Stohl Andrást ismét inni látták a Kamaraszínház büféjében. Nem csoda, ha a színész ismerősei attól félnek, hogy Stohl ismét bajba kerülhet.

 

Nem titok, hogy Stohl Andrást éppen az alkohol sodorta bajba, ittasan okozott balesetet. Ugyanakkor a legtöbben abban bíztak, hogy a börtönben töltött hónapok alatt a színész végképp leszokott az alkoholról. A pszichológus azt mondja, mivel nem látta, hogy az ominózus estén a Kamaraszínházban mennyit ivott és hogyan viselkedett a színész, nagyon nehéz állást foglalnia, de az biztos, hogy veszélyes lehet, ha ismét a pohár után nyúl.

Csides Kata pszichológus a Hír24-nek elmondta, szerinte a hírességnek jót tenne egy segítő, mondjuk egy pszichológus. Úgy tűnik, hogy túl nagy rajta a nyomás, amit valahogy le kell vezetnie. Az emberek jelentős része a feszültséget ivással oldja, ami hosszútávon komoly gondokat okozhat.

Csides Kata saját praxisából tudja, hogy léteznek gyógyult alkoholbetegek, a poharat igenis le lehet tenni végleg. Ugyanakkor nagyon könnyű a visszaesés is. Lehet, hogy valóban csak egy pohárral kezd az illető, de ha lelkileg nincs rendben, az ivásban sincs megállás. A pszichológus határozottan állítja, egy pohárban is benne van a veszély. Ha valaki biztosra akar menni, egy kortyot sem szabad innia.

A pszichológus szerint Stohl András számára hasznos lehetne a csoportterápia is. Az emberek ugyanis kedvelik őt és egy ilyen helyzetben még inkább melléállnának és vezetnék a helye úton – írta a hir24.hu.

 

  • Megosztom