Stohl András újra a bíróság előtt

Nem volt Viagra Stohl András autójában, amikor balesetet okozott 2010-ben.

Egy pénteki polgári pernek köszönhetően a színész az elégtétel mellett akár hárommillió forintot is kaphat. Stohl azért perelt be egy kiadót, mert több címlapon is azt állították, 2009-ben verekedésbe keveredett, majd az egy évvel későbbi balesetről elferdítve számoltak be.

„Bebizonyosodott többek között, hogy a viagrás levél utólag került az anyósülésre, csakúgy, mint az ügyfelem fényképe” – mondta a lapnak dr. Hyross Virág, az ügy jogi képviselője. „A tűzoltóság a helyszínen készített fotóinak egyikén sem látszanak a lapban megjelent képek, amelyeket egyébként az MTI készített, nem is a helyszínen, hanem később, feltehetően azon a telephelyen, ahová a kocsit szállították” – magyarázta az ügyvéd. Azt, hogy az autót később ki rendezte át és csempészte bele a Viagrát, az eljárás során nem vizsgálták. Dr. Hyross hozzátette, az is bebizonyosodott, hogy az ominózus verekedésnek szinte köze sem volt a valósághoz, mivel Stohl haverjai csak ugratták egymást.

A színész a Blikknek arról beszélt, milyen károkat okoztak neki ezzel a dologgal, és hogy még semmi sincs helyrehozva – írta a velvet.hu a Blikk cikkére hivatkozva.

  • Megosztom