Stohl András drogozott a börtönben

Az öt hónapos börtönbüntetéséről könyvet írt Stohl András.

A Blikk közzétett néhány részletet a hamarosan megjelenő könyvből, amelyből kiderül, hogy Stohl András kipróbálta a börtöndrogot.

A Rivotril egy nyugtató, ezt szedte be Mary Zsuzsi halála előtt, de ezt a gyógyszert kapta Damu Roland is, amikor börtönbe szállítása előtt pszichiátrián kezelték.

„Na, akkor, néhány szót a rivóról, a börtön legkedveltebb és leggyakoribb kábítószeréről. A rivó egy gyógyszer, persze a börtönben szigorúan tilos. Ha egy szemet vesz be valaki, és mondjuk, kávét iszik rá, úgy érzi, mintha speedezne. Ha több szemet vesz be, a hatás lórúgásszerű, totális kábaság, nyálcsorgás, állva alvás, eszméletvesztés. Nem egy nagy utazás, de itt bent maga a mennyország. Rá lehet könnyen kattanni. A kávé és a cigi mellett ez a legnagyobb üzlet. Ha valaki »rivós kutya«, arról mindenki tud, az őrök is, mert annyira látványos a hatása” – ismerteti a rácsok mögötti narkó egyikét Stohl, aki maga is belekóstolt a rivóba szilveszter napján.

„Szereztem egy szem rivót, ki akarom próbálni, milyen a hatása. Tudom, hogy tiltott, de egy szemet még az őrök is kiröhögnek. Van, aki harminc-negyven darabot is bevesz, attól zombivá válik. Négy órakor vettem be, és semmi sem történt. Talán az egyensúlyérzékem lett labilisabb, de nem röhögtem, a kedvem sem lett jobb, le sem lassultam tőle. Egy tabletta volt, lehet, hogy öt vagy tíz már megcsapná az embert. Nekem ebből ennyi bőven elég volt, nem lettem a rajongója” – olvasható Stohl András könyvének részlete a blikk.hu oldalon.

  • Megosztom