Stohl András alig bírja a munkát

Rengeteg felkérést kapott az utóbbi időben Stohl, aki a börtönből való szabadulása óta alig lát ki a munkából.

A szeptemberi évadkezdésig egymást érik a nyári játékok. A színész a Tenkes kapitánya felújító próbájára is a Mágnás Miska budapesti olvasópróbájáról érkezett Siklósra, ahol azonnal lóra pattant – számol be a Blikk.
„Ez egy nagyon sűrű hónap, rengeteg a munka, ma volt a Mágnás Miska olvasópróbája, amit augusztusban mutatunk be Szegeden, onnan rohantam, s most kezdjük felújítani a Tenkes kapitányát, hogy csütörtök estére minden rendben menjen. Most egy kicsit nehezebb lesz, hiszen két éve játszottuk utoljára, de úgy érzem, felkészült vagyok” – mesél elfoglaltságairól Stohl.
A Mágnás Miska főszerepét Alföldi  Róberttől kapta, aki az ittasan okozott autóbaleset és a börtönbüntetés ellenére folyamatosan foglalkoztatja a színészt. Persze ennek ára van, a következő egy-két hétben Stohl naponta járja meg a Budapest–Siklós közötti 230 kilométeres távot, hogy a Mágnás próbáin ott lehessen.

Stohl még börtönbüntetésének kiszabása előtt egy drogprevenciós alapítvánnyal kötött négy évre szerződést.  Nemrég azonban az alapítvány szakmai igazgatója arról számolt be a Blikknek, hogy Buci már nem keres támogatókat, nem ír a szervezet honlapjára, magyarán, cserbenhagyta a drogosokat. „Nem hagytam abba a vállalt beszélgetéseket” – állítja a színész, aki szerint a szabadulása óta három helyen is volt előadást tartani a drogmegelőzés témakörében.


Tags:

  • Megosztom