Sorozatban játszhat a Való Világ szereplője

Nádai Anikó azon kevesek közé tartozik, akik a valóságshow-s szereplésük után is a médiában tudtak maradni. Februártól az RTL Klub új nagyszabású produkciójában tűnik fel.

Újra felbukkan az RTL Klub képernyőjén Nádai Anikó. A ValóVilág egykori szereplője most egy napi sorozatban tűnik fel, ahol önmagát kell adnia – írja a Bors. Nádai Anikó azon kevés valóságshow-hős közé tartozik, aki nem tűnt el a süllyesztőben. A fekete szépséget a ValóVilág 4 révén ismerhette meg az ország, de utána is az RTL Klubnál maradt.

Először a Belevaló műsorvezetőjeként próbálta ki magát, majd A gyanú árnyékában című dokureality készítésében is részt vett. Tévés karrierjének következő lépcsőfoka az RTL Klub új fikciós műsora, az Éjjel-nappal Budapest lesz. „Izgalmas kihívás számomra ez az új szerep, mivel a többi szereplőhöz hasonlóan nincs színészi tapasztalatom. Bár önmagamat kell adnom, sok az improvizációs elem a sorozatban, vagyis teljesen más, mint amit eddig csináltam. A sorozatban szeretnék minél hitelesebb és szerethető lenni” – nyilatkozta Nádai Anikó.

Az RTL produkcióját február 11-étől naponta egy órában láthatják a nézők. Az új sorozat közös lakásban élő fiatalok mindennapjait és bulizásait mutatja be.

  • Megosztom