Sebestyén Balázs beszólt a konkurenciának

Kíméletlenül kivesézte A Szépségkirálynő című műsort a Class FM reggeli műsorvezetője. Balázs elsősorban Bereczki Zoltánt pécézte ki, akinek szereplését különösen komikusnak találta.

 

Sebestyén Balázs a Class FM ébresztőműsorában Kasza Tiborral beszélgetett a 2012-es szépségkirálynő-választásról. A szombat este sugárzott gála egészét kisstílűnek, a sztárvendégként fellépő Bereczki Zoltán előadását ezen belül is a mélypontnak látta. Balázs nem először alázta nyilvánosan a musicalszínészt: tavaly nyáron ugyancsak élő adásban küldte pszichológushoz, mert szerinte rendellenes módon megviselte, hogy második lett a Nagy duett versengésében. Most sem volt kíméletes – írta a borsonline.hu.

– Ezen a műsoron valaki baromi jól keres, tök nagy mutyi az egész, de hogy ez nem való képernyőre, az biztos – kezdte erős felütéssel Balázs. – Tibi, te nem akartál előtérbe kerülni a lányok rovására, nem úgy, mint Bereczki, aki erős karcsapásokkal lökött félre mindenkit, aki kitakarta. Szenzációs volt. Méla undorral az arcán – ezzel a nagyon fura erőltetett foltos borostával – lökött félre mindenkit, aki kitakarta. Gyűlölte a lányokat, hogy egy pillanatra is elveszik azt a háromperces, fantasztikus lehetőséget. Nehogy már őt egy lány, akikről egyébként az egész szólt, kitakarja.

Kasza Tibi – aki fellépő és zsűritag is volt a show-ban – zavartan hebegett a mikrofonba, érezhető volt, hogy kínos számára a beszélgetés. Balázs azonban folytatta.

– Az, hogy Bereczki finoman öncélú ripacs, egy dolog. De ahogy lökdösi félre a lányokat, az tényleg szenzációs! Aki nyert, Tamara helyes, de semmi nincs benne, soha többé nem ismerném meg – gonoszkodott a műsorvezető.

Kasza ekkor már határozottan el akart határolódni a műsorvezető véleményétől, igyekezett a szépségkirálynő, Cserháti Tamara védelmére kelni, de szóhoz sem jutott, mert a Class FM sztárja máris a műsor nézettségét kezdte firtatni.

– Én nézőként beszélek egy műsorról, hidd el, nem csak én szorongtam a képernyő előtt. Én vagyok a nép hangja, és elmondom, hogy mit érezhetett az a hatszáz ember, aki nézte – számolt be róla a borsonline.hu.

 

  • Megosztom