Radics Gigi nemzetközi sztár lehet

A Megasztár győztese elbűvölte az ismert zenei producert, Quincy Jonest, aki korábban Michael Jacksonnal is együtt dolgozott.

A világhírű zeneszerző és többszörös Grammy-díjas producer Quincy Jones a fesztivál hagyományait  és műsorát felborítva szinte az utolsó utáni pillanatban döntött Gigi felléptetése mellett a Montreaux-i Jazz Fesztivál azon rendezvényén, amelynek célja fiatal tehetségek bemutatása – írj a hvg.hu.

Radics Gigi próbáján Quincy Jones is megjelent. A dal végén a híres producer köszöntötte a művésznőt, akinek azt mondta, hogy a világ legjobb hangjai közé sorolja őt, és már nagyon várja, hogy az esti koncerten bejelenthesse új felfedezettjét. Az idei Megasztár győztese, Radics Gigi elbűvölte Quincy-t. A producer Michael Jacksonnal is együtt dolgozott, a Thriller című albumának volt a producere, amiből 100 millió példányt adtak el.

Gigi előadása a közönségnek is tetszett, akik a produkció végén felállva, vastapssal jutalmazták. Ezután a finálé következett, ahol az új felfedezettek közösen adták elő a Respect című világslágert. A koncert után, a színfalak mögötti művészbüfében mindenki gratulált Giginek, Quincy Jones pedig így búcsúzott: hamarosan találkozunk.

  • Megosztom