Puzsér Róbert nem bír magával

Alig álltak le a kamerák a Csillag születik fináléja után, Puzsér Róbert máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.

 

Az éles nyelvű kritikus szerint nemcsak Mészáros János Elek nem érdemelte meg a győzelmet, de a csatorna show-ja sem a tehetségkutató címet. Az eredményhirdetés után a stúdióban is a döbbenet tükröződött az arcokon, hiszen bár Szirota Jennifer produkciója is nagy tetszést váltott ki a nézőkből, a legnagyobb őrület mégis a Quantum XXL és a brit tehetségkutatóban is feltűnt Face Team közös show-ja alatt tört ki, a közönség ugyanis egyszerűen imádta a táncos és kosárlabdás fiúkat – írta a blikk.hu.

Puzsér a színfalak mögött lapunknak elárulta, hogy éppen ezért ezúttal sem a tehetség nyert a Csillag születik harmadik szériájában, hiszen úgy tűnik, hogy a nézőknek a profizmus, vagyis a Quantum XXL helyett megint egy újabb Utasi Árpikára és Tabáni Istvánra volt szükségük. Szerinte a táncosok a tehetségesek és nem Mészáros János Elek.

— Az a tanulság, hogy ez nem egy tehetségkutató! Ha tehetségkutató lenne, akkor a Quantum XXL nyert volna. Úgy tűnik, hogy a nézők nem a legjobb teljesítményt díjazzák, hanem a legjobb népmesesztorit! Mindig a szegénylegény nyer, sosem a hétfejű sárkány, mert azzal a sok fejjel nem tudnak azonosulni, annyi fejet nem tudnak észben tartani – vágta a csatorna arcába a kritikus. – Hősöket akar magának a tömeg, ezúttal pedig Mészáros János Elekből gyártott hőst! Ezek azonban a 15 perces hősök! Mészáros János Elek győzelmét szakmailag nem lehet komolyan venni! – háborgott a műsor után Puzsér.

 

  • Megosztom