Óriási botrány készülődik a magyar sztárvilágban

Dömsödi Gábor egy botránykönyvben tálalja ki véleményét egykori munkatársairól, Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről.

 

A tévés berkekben kulisszák mögött zajló megalázásokat, intrikákat, politikai háttéralkukat is kifecsegi – írja a Blikk. A három éve tévében nem látható polgármester, lapkiadónál több intim titkot kevesen tudnak a két ma is sztárként foglalkoztatott kollégája párkapcsolatairól, sztárallűrjeiről, de fényűző életmódjuk luxusáról is lerántja a leplet. Dömsödi állítja: neki nem savanyú a szőlő, nem sértettségből pakolt ki, bár azt nem titkolja, hogy Hajdú Péterrel a végletekig megromlott a viszonya. Hajdúról úgy tartja, a NÉVshwoR kezdetén annyira tehetségtelen volt, hogy csak tortaszeletelésre és szereplők bekonferálására látszott alkalmasnak. Helyette dolgoztak a szerencsére kitűnő szakemberek. Dömsödi szerint jobban is ment a munka, ha Hajdú – aki a NÉVshowR külső felvételeinek helyszínére sleppjével, barátokkal, később családjával, bébiszitterrel érkezett, gyakran több apartmant is elfoglalva, míg a stábtagokat közös szobákba szorította be –- szokása szerint elaludt, ezért késett a forgatásról, vagy a szállodákban maradt gyerekeivel pancsolni, elment síelni, ilyenkor legalább nem hátráltatta a felvételeket.

 

„Szóvá tettem, hogy az ABC ellenére Péter neve került előbbre a stáblistán, mint az enyém. Dohogva, de visszaállította, ám nem tudott napirendre térni… olyasmit mondott, hogy nem tisztelem eléggé, mire megkérdeztem mit kéne tisztelni benne. Ordítani kezdett, ha nem változtatok a stílusomon, elintézi, hogy egyetlen műsorom se legyen soha többé a Magyar Televízóban, ahol én már 16 éve dolgoztam, ő pedig csak néhány hónapja. Megfogtam a zakójánál, átlöktem az ajtón a büfébe, ahol a stáb még beszélgetett. Ijedtség volt a szemében és kegyetlenség. …Hosszú idő után bocsánatot kért. Hogy nagyon utáljuk egymást, azt csak a szűk baráti kör vette észre.”

 

Mégsem ezért döntött úgy Dömsödi, hogy többé szóba sem kíván állni Hajdúval.

 

„Először is, amikor nem volt munkám segíthetett volna, de nem tette, kisujját sem mozdította, pedig évekig toltam a szekerét” – mondja Dömsödi, aki könyvében leírja, hogy egyszer Hajdú fényűzően berendezett luxuslakásában megkérdezte, tisztában van-e azzal, hogy ott nagyjából mindennek a fele az övé. „Hogy a bennem lappangó elfojtott indulatok felszínre törtek a Facebooknak köszönhetem. …A szakma egyik legnagyobb alakja tett a neten valami megjegyzést Péter műsorára, akit Hajdú ezután a lehető legegyszerűbben »moslék alkoholistának« titulált. A szóban forgó »moslék alkoholista« szakmai szinten annyival felette van, mint az Alpok az Alföldhöz képest…Puzsér Róbert is kritikát fogalmazott meg a Hajdú-jelenségről, mire őt Péter nyilvánosan »rosszul ébredt baromnak« nevezte. Ceglédi Zoltán politológus, aki, miután alkalmatlannak tartotta Hajdút a műsorvezetésre, megkapta, hogy az írása, idézem: »Dilettáns, sértő és gusztustalan írás, amely nyilván tetszik annak a pár degeneráltnak, akikkel esetenként leissza magát, majd maszturbálnak egy jót egy 1987-es NDK pornó filmre«… Mára Péter letiltott az élete követéséről”– magyarázza a Blikknek Dömsödi, mi volt az a pont, amikor úgy döntött elhatárolódik Hajdútól, és minden kapcsolatot megszakít műsorvezetőtársával, amiért az minősíthetetlen hangnemben beszél olyanokról, akik kritikával illetik, vagy csupán nem tetszenek neki.

 

  • Megosztom