Műsorvezető lett a TV2 sztárjából

A fiatal tehetség most új oldalát is megmutatja.

Puskás Peti és harminchat magyar gyerek júliusban négy napon keresztül forgatták a Cartoon Network vadonatúj kvízműsorát, a Ben 10: A legnagyobb kihívást a londoni 3 Mills stúdióban. A 7-11 év közötti Ben 10 rajongó gyerekek, akik szülői kísérettel érkeztek az angol fővárosba, gondos válogatás eredményeként kerültek a műsorba – írja a hotdog.hu.

 

A forgatás feszített tempóban, de remek hangulatban zajlott, a résztvevők rendkívül élvezték a munkát, az elsősorban színészként és énekesként közismert Puskás Peti pedig nagyszerűen feltalálta magát a kvízprofesszor szerepében. Peti nem először szerepel gyerekeknek szánt produkcióban, tavaly például Bozontot alakította a Scooby-Doo színpadi változatában. Elmondása szerint az egyetlen nehézséget az jelentette számára, hogy két nyelven folytak a felvétek, olykor napi 8-12 órában, amire az eddigi pályafutása során nem volt példa – olvasható a hotdog.hu cikkében.

 

„Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, a legjobban az tetszett, hogy a gyerekek úgy éltek meg egy-egy nagyobb küzdelmet, mintha a Föld sorsa múlna rajta. Az angol stáb egyszerűen kitűnő volt; nagyon pontosak, fegyelmezettek, de mégis végig jó hangulat uralkodott a stúdióban. A Ben 10: A legnagyobb kihívás egy klassz műsor izgalmas játékokkal, nagyon várom a végeredményt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz pörgős, izgalmas a képernyőn. Magát a rajzfilmet már ismertem korábbról, gyerekként Cartoon Network függő voltam. A munka mellett azért sikerült szétnéznem egy kicsit Londonban is; fantasztikus város, egészen beleszerettem.”

  • Megosztom