Milliomos lehet a TV2 sztárja

A Hír24 szerint Damu Roland életéről kívánnak filmet forgatni, amellyel a színész milliókat kereshet.

Jó üzletet lát az egyik cég a jelenleg börtönbüntetését töltő színészben. Azt tervezik, hogy filmre viszik a TV2 egykori sztárjának mindennapjait. Ebbe a börtönlét is beletartozik. Erre a forgatásra még engedélyt kell kérniük.

„Egyelőre nem tudjuk, hogy Damu Roland mit lép az ajánlatunkra, de olyan gázsit kínálunk számára, amit remélhetőleg nem fog visszautasítani. Ez egy rendhagyó alkotás lenne, amelyben ötvöznénk a dokumentumfilm- és a játékfilmelemeket. A főszerepet maga Damu Roland alakítaná. A gyermekkorát is bemutatnánk, ahhoz persze keresnünk kell egy tehetséges kisfiút. Nagyon jó lenne, ha a szüleit, egykori szerelmeit is rá tudnánk venni a szereplésre, de számítunk arra is, hogy ők esetleg nemet mondanak” – árulta el a Hír24-nek a tervezett film producere.

A filmes azt is elmondta, nem szeretnék összecsapni az alkotásukat, az vélhetően épp annyi idő alatt készül majd el, amennyi időt a színész börtönben tölt. A bemutatót a szabadulás időpontjára tervezik, hiszen úgy vélik, Damu abban az időben lesz a legkeresettebb.

  • Megosztom