Milliókat bukhat a TV2 sztárja

Nagyon úgy tűnik, hogy nem jöhet létre az a film, amelyet Damu Roland életéről szeretnének forgatni. Ezzel a színész milliós gázsitól esik el.

 

Mivel a börtönben lévő Damu Rolandot nem tudjuk megkérdezni arról, vállalná-e a róla készülő film főszerepét, így a hír24.hu az ügyvédjét kérdezte, szerinte reális-e egy ilyen mozi elkészítése, vagy sem.

Dr. Ruttner György azt mondta, nem hiszi, hogy Damu Roland belemenne egy ilyen filmbe. Mindenesetre ígéretet tett arra, ha találkozik a színésszel a börtönben, megkérdezi tőle, mi a véleménye a felvetésről.

A jogi képviselő Damu Roland állapotáról annyit mondott, „Nagyjából rendben van”.

A Hír24 megkereste a tervezett film producerét is, aki azt mondta, szerinte ez még nem elutasító válasz, hiszen Damu Roland nem is értesült a terveikről.

„Mi bízunk abban, hogy Roland álláspontja nem egyezik az ügyvédje nyilatkozatával. Azt is csak remélni tudjuk, hogy a színész egészséges és nem azért titkolóznak vele kapcsolatban, mert valami baja van. Egyébként felkészültünk arra is, mit teszünk akkor, ha Damu Roland nem akar részt venni a filmben. Ebben az esetben megpróbáljuk nélküle megcsinálni, felkérünk valaki mást a szerepére. Persze így nem lesz az igazi, de majd megoldjuk” – jelentette ki a filmes szakember a hir24.hu portálnak.

 

  • Megosztom