Mi van VV Kinga és VV Attila között?

 

Ami a ValóVilágban nem jött össze VV Attilának, az sikerült a való világban: összemelegedett Kingával. A pár mindenki szeme láttára kézen fogva turbékolt az egyik fővárosi plázában.

 

 

A Borsot egy olvasó értesítette, hogy VV Kingát és Attilát látta kéz a kézben kisétálni egy üzletből Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjában, majd nem sokkal később egy étteremben látta ücsörögni a párt. A napilap megkeresésére az összeférhetetlen nyomban egy kérdéssel vágott vissza.

Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni – kezdte Attila. – Valóban találkoztunk, voltunk a plázában, kajáltunk, jöttünk-mentünk, néztük a kirakatokat. De hogy kézen fogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást. Azt szoktam mondani: amire nincs bizonyíték, azt tagadjuk – mondta a VV5 győztese.

VV Kinga bár nem emlékezett a bensőséges andalgásra, nem tartja kizártnak, hogy összejönnek Attilával.

Jóban vagyunk, jókat beszélgetünk, és tény, mostanában találkoztunk párszor, de igazából ennyi, csak barátkozunk. Nem tudom, hol láthattak minket kézen fogva. Igaz, az utóbbi időben sokat beszélgettünk, átrágtuk, ki, mit, miért, hogyan, merre, és helyreállt a viszonyunk, de ez nem meglepő, hiszen öt hónapon keresztül ezt csináltuk. Barátok vagyunk, meglátjuk, mi lesz később, alakul-e köztünk ennél több – magyarázta Kinga.

 

  • Megosztom