Mi lesz Puzsér Róberttel?

A Csillag születik zsűritagja bejelentette, bizonytalan időre visszavonul.

Puzsér Róbert a Csillag születik szigorú zsűritagjaként néhány hónap alatt szerzett magának felemás országos ismertséget: legalább annyian rajonganak érte, mint ahányan utálják. A tévénézők alig szoktak hozzá, máris búcsút kell inteniük neki.

A kereskedelmi csatorna szórakoztató műsorának stábja azért forgatott Puzsérral, hogy megörökítsék, amint összehozzák kedvenc hiphopduójával, Akkezdet Phiaival, akikért az ítész évek óta rajong.

– A születésnapomra kaptam meg a CD-jüket a volt barátnőmtől, és amikor meghallgattam, az volt az érzésem, hogy egy egészen más minőségű hiphopprodukciót hallok, mint bármelyik más előadótótól – elevenítette fel a hozzájuk fűződő első élményét.

Az egykori rádiós műsorvezető évekkel ezelőtt meg is hívta a műsorába a fiúkat, ám azok akkor nem mentek el a beszélgetésre, ami a kritikust nem bőszítette fel, sőt imponált neki.
Puzsért talán soha nem lehetett látni annyit mosolyogni, mint a hiphopegyüttessel folytatott beszélgetés közben. A találkozó után azonban az ítész különös bejelentést tett.

– Úgy számolom, hogy még négy nap, amíg szerepelek a magyar médiában,  utána teljes sajtócsendet hirdetek magam körül – mondta.

Indoklásként a buddhista szerzeteseket említett, akik hosszú hónapokon keresztül építik homokból szórt mandalájukat. Ha elkészült, leülnek elé meditálni. Mikor aztán kellően elmélyültek, vagyis a mandala betöltötte funkcióját, fognak egy seprűt, és lesöprik fél vagy egy egész év munkáját.

– Amit az ember letett az asztalra, azt azonnal le is kell söpörni onnan, és nem szabad rá visszahivatkozni soha, de soha – tette hozzá.

A műsorvezető, szerkesztő és kritikus a visszavonulása után sem fog tétlenkedni, úgy tervezi, az elkövetkezendő időkben újabb könyveket ír. Ahogy ő mondta, visszatér abba a hátországba, ahol otthon van, hiszen a Csillag születik zsűritagsága csak egy vendégszereplés volt számára.

Végérvényesen azonban nem szeretne visszavonulni, csupán a megfelelő alkalomra vár, hogy visszatérhessen a képernyőre – írta a femina.hu.

  • Megosztom