Megváltozott a TV2 sztárja

Gombos Edina plasztikai beavatkozáson esett át.

 

Gombos Edina a férjét kísérte el plasztikai sebészhez, aki tokájától szeretne megszabadulni. A műsorvezetőnő azonban egy hirtelen elhatározással a sebész székében találta magát, és máris hialuronsavat injekcióztak a szemöldöke fölé, hogy eltűnjenek a mimikai ráncai – írja a Blikkre hivatkozva a Nők Lapja Café.

 

„Korábban soha nem vállalkoztam szépészeti beavatkozásra, de mivel ez a ránc már zavart, úgy gondoltam, megoldást találhatnánk rá. Kértem a sebészt, hogy valamilyen természetes anyaggal töltse fel a kényes területet. Nem botoxkezelésen voltam, hanem hialuronsavat fecskendeztek a bőröm alá, ez alapvetően egy ráncmegelőző kozmetikai kezelés. Nem fájt, olyan volt, mint egy szúnyogcsípés, és nagyon látványos a végeredmény” – mesélte a műsorvezetőnő, akinek nincs ellenére a komolyabb plasztikai beavatkozás sem, de egyelőre ezeket kihagyja.

 

„Alberto sokkal bátrabb, mint én, ezért szemrebbenés nélkül mondott igent a műtétre. Bár én azt javasoltam neki, kezdjen el sportolni, és a pluszkilókkal együtt biztosan eltűnik majd a tokája is” – mesélte Gombos Edina.

 

  • Megosztom