Megnősül a botrányhős!

A pénteki börtönesküvő lesz Damu Roland első házasságkötése.

Tavasszal, a korábbi menyasszonya bántalmazásáért és megerőszakolásáért a négy és fél év börtönbüntetését töltő színész a zárkájában mondta el, hogy intézik az engedélyeket, és megmutatta a kedvesétől kapott több mint háromszáz levelet. Akkor a menyasszony, Edina boldogan mondta, hogy már a jegyűrűket is megvette.

– Apró fehér rózsákból álló csokrot szeretnék. Egyszerűségében elegáns, fehér esküvői ruhát néztem ki, ami rövid ujjú, mert remélhetőleg nyáron sor kerül az esküvőre. A börtönben csak a hivatalos házasságkötést tartjuk meg, az egyházi esküvő csak azután jöhet, hogy megkeresztelkedik – magyarázta a Blikknek áprilisban Edina, aki már akkor megrendelte a börtönbeli kézfogóhoz a fehérarany karikagyűrűket is, a méretet Damu ujjáról egy ásványvizes palack kupakjának segítségével vették le.

A párnak igaza lett: még a nyáron sor kerül a tiszalöki börtön kápolnájában a hivatalos egybekelésre. A börtön szabályai szerint csak a jegyespár, az önkormányzattól érkező anyakönyvvezető és két tanú vehet részt az esküvőn. Damu Roland a rács mögött, de a sajtó kizárásával tartja élete első esküvőjét.

A nászéjszakára azonban lehet, hogy még hosszú éveket kell várni, hiszen Damu ellen hamarosan újabb per indul, ami szintén a Palácsik Tímea elleni erőszakkal kapcsolatos, és előfordulhat, hogy újabb éveket sóznak a színész nyakába – írta a blikk.hu.

  • Megosztom