Meghökkentő esetek a TLC-n

Hamarosan startol a TLC műsorán az Utolsó Esély Szalon harmadik évada. A sorozatban profi szakemberek segítenek olyan embereken, akik elrontott vagy félresikerült szépségkezelések áldozatai lettek. Rögtön az első rész igazán különleges meglepetést tartogat.

 

Az április 23-án induló sorozat első részben sokkoló, már-már menthetetlennek tűnő esettel találkoznak a szakemberek: a 24 éves mindenre elszánt magyar fiú, Szilveszter házilagos pénisznagyobbítása a sokat látott orvosoknál is kiveri a biztosítékot. A srác egyetlen reménye a korrekciós műtét, ám ez is nehézségekbe ütközik…

 

A sorozatban évadról évadra borzalmasan sikerült szépészeti beavatkozások eredményével találkozhatunk – az elrontott plasztikai műtétektől a horrorisztikus frizurákon át a legkínosabb tetoválásokig. Az új részekben a plasztikai sebész Dr. Vik Vijh, a híres bőrgyógyász, Dr. Sam Bunting, a sztárok kedvelt stylistja, Skyler McDonald, és a profi sminkes duó, a Pixiwoo csatlakozik a szalon stábjához, vagyis a fogorvos Dr. Richard Lee-hez és a tetoválóművész David Kafrihoz.

 

Hogy végül milyen megoldást találnak az Utolsó Esély szalon profi szakemberei Szilveszter problémájára, az kiderül a TLC csatornán április 23-án, este 20 órától.

  • Megosztom