Kiderült az X-Faktor versenyzőjének titka

A fiatal lány nem csak a hangjával hódít.

 

Csobot Adélt az elmúlt napokban rengetegen támadták amiatt, hogy bejutott a legjobbak közé az X-Faktorba: sok névtelen kommentelő szerint nem oda való – írja a Blikk. Malek Miklóst meg is fenyegették emiatt.

 

Most újabb érdekességre derült fény az énekesnővel kapcsolatban, ami a hangi adottságai mellett a végsőkig repítheti. Ez pedig nem más, mint a külseje, Adél ugyanis kétszeres szépségkirálynő. Először elnyerte szülővárosa, Nagykároly koronáját, majd a Miss Szatmárnémeti megmérettetésen is díjazott lett.

 

„Nagykárolyban 2010-ben első helyezett lettem. A következő évben a valamivel nagyobb jelentőségű Miss Satu Mare versenyen pedig én lettem Miss Turismo – emlékezett a Blikk kérdésére válaszolva a tehetség. – Mások biztattak, hogy miért ne indulnék el, és akkor eldöntöttem, hogy jelentkezem. Végül kiderült, jól döntöttem. Jó érzés volt” – tette hozzá a fiatal lány.

 

„Van, akinek felkeltem a figyelmét, ez ösztönösen jön, nem törekszem erre. Ebben a tehetségkutatóban nem az a legfőbb szempont, hogy az embert külső alapján szavazzák tovább, de az emberek nem egyformák. Lehet, hogy valakinek ez is számít, így bármi megtörténhet. Nem tartom feltétlenül jó dolognak, hogy az emberre azért szavaznak, mert jól néz ki, de az előadó-művészetben fontos ez is. Számomra az éneklés fontosabb a szépségversenyeken való részvételnél. Az X-Faktorban úgy érzem, jó helyre kerültem, megmutathatom a tehetségem” – nyilatkozta a Blikknek Adél.

  • Megosztom