Készül az új botrányfilm – szex és politika

Igazi botrányfilm készülhet a közeljövőben, hiszen olyan ismert közéleti szereplők és politikusok pikáns történetei alapján forgatják majd az új filmet, mint Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap lemondásra kényszerült vezetője, illetve Bill Clinton volt amerikai elnök és Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő.

A film rendezője az amerikai Abel Ferrara, aki többek között A mocskos zsaru és a New York királya című alkotásokat is jegyzi – olvasható a kulturport.hu-n. Az új filmben a hírek szerint Gérard Depardieu és Isabelle Adjani játszhatja a főszerepet.

 

 

A forgatókönyvet Ferrara és Christ Zois jegyzi, a projekt azonban még igen korai szakaszában van. “Egy biztos, Depardieu, Adjani és Ferrara nagyon szeretne együtt dolgozni” – fogalmazott Vincent Maraval producer, a Wild Bunch produkciós cég képviselője. “Készülőben van egy forgatókönyv, amelyet Strauss-Kahn ihletett, és amely megszállottságról és politikusokról szól. De több pusztán a Strauss-Kahn-botránynál” – idézi a készítőket a kulturport.hu.

 

Gérard Depardieu az egyik francia újság kérdésére csak annyit mondott: “Általában nagyon jól játszom el olyan karaktereket, akiket nem szívelek és akikre nem hasonlítok”.

  • Megosztom