Itt a lehetőség: közösségi fogyás (nem csak) kismamáknak

Már csaknem ötszáz nő fogy együtt egy lelkes bloggernek köszönhetően.

 

Zólyomi-Zsirkai Noémi, vagy ahogy sokan ismerik, Nono egy profi fogyásinspirátor. Persze nem ő nevezi magát így, ő szerényen mindig elmondja, hogy nem szakember, ő egyszerűen „csak” lefogyott, alig egy év alatt 38 kilót. Közben végig internetes naplót írt, majd blogolásba kezdett, miközben lelkesedésből több száz lefogyni vágyó sorstársának segített az interneten – írja a Nők Lapja Café.

Noémi az első kisbabája születése után majdnem 100 kilót nyomott, alig 23 évesen 98 kiló volt. „Elhatároztam, hogy jó példát kell mutatnom a kislányomnak, nem gondolhatja azt az anyukájáról, hogy egy magára, az egészségére nem adó valaki” – meséli, hogyan jött a tükörbe nézést követő „kattanás”, amit gyökeres életmódváltás követett. „Nagyon figyeltem, hogy mit eszem és otthoni tornázásba kezdtem.”

A következő lépés az volt, hogy a blogján fogyókúraversenyeket hirdetett, lelkes követői eddig összesen több mint 1000 kilótól szabadultak meg. A bloghoz egy zárt Facebook-csoport is tartozik, ott adnak és kérnek tanácsot egymástól és persze Nonótól a fogyókúrázók. „Vannak, akik 2-3 éve szinte napi kapcsolatban vannak egymással az interneten, de még nem találkoztak egymással. Annyira tudnak örülni a maguk és egymás sikerének, annyira tudják, tudjuk inspirálni egymást, még ha soha nem is találkoztunk”  – mondta Noémi a Nők Lapja Cafénak.

 

  • Megosztom