Így kényeztet a hazai luxusszálló

2013 júliusától Gyulai Anikó mesterfodrász veszi át a Spirit Hotel Thermal Spa fodrászatának irányítását. A neves szakember kreációival számos hazai és külföldi produkcióban találkozhattunk, munkáját a magas szintű, francia Jacques Dessange stílusú hajvágási technika jellemzi, amellyel Magyarországon három hajszakértő dolgozik.

 

Sztárfodrász veszi át a Spirit Hotel luxus szalonjának vezetését. Gyulai Anikó több mint 15 éve készít álomfrizurákat hazai és külföldi produkciók hajszakértőjeként. A mesterfodrász olyan neves rendezőkkel, ruhatervezőkkel, dolgozott együtt, mint Jean-Louis Scherrer, Ted Lapidus, Sas Tamás, Benes Anita és Makány Márta, de az Ő nevéhez köthető a 9 és fél randi, a Szinglik éjszakája, a Szőke kóla, valamint a Czukor-Show című filmek hajainak elkészítése is.

 

A fodrásznő sokrétű tapasztalata mellett élete egyik új kihívásának tekinti a Spirit szalonjának üzemeltetését. „Munkám során a Spa hajkezelésekre, hajterápiákra helyezem a hangsúlyt. Prémium kategóriás termékeim elősegítik a relaxációt és megteremtik a spa életérzést. Ez egy különleges módja annak, hogy a test és a szellem harmóniába kerüljön” – nyilatkozta Gyulai Anikó.

 

Az elhivatott szakember a folyamatos fejlődés érdekében rendszeresen továbbképzéseken vesz részt, így a Cannes-i Filmfesztivál hairstylist-ja által tartott Jacques Dessange kontyfésülési szemináriumon is. A francia technikával Magyarországon három szakértő dolgozik, amelyeknek egyike Gyulai Anikó.

 

A mesterfodrász számára rendkívül fontos a kimagasló szakemberek képzése, ezért 2012 szeptemberében megalapította a Gyulai Anikó Fodrász Akadémiát, ahol a nívós oktatás és a szilárd szakmai alapok elsajátítása mellett a tanulók egyedi stílusának kialakítása, egyéniségük és tehetségük kibontakoztatása a legfőbb cél.

  • Megosztom