Hatalmas karrier előtt az X-Faktor felfedezettje

Az énekesnőre a műsor alatt figyelt fel egy híres magyar producer.

 

Csobot Adél harmadikként búcsúzott az X-Faktor színpadától. A 18 éves nagykárolyi lány kiesése után a Hír24-nek elárulta: egyáltalán nem csalódott, amiért “csupán” bronzérmes lett. Tudja, hogy sokat kell még fejlődnie, és ennek érdekében mindent meg fog tenni a jövőben. Tervei szerint Magyarországra költözik majd, és megpróbál élni a műsor nyújtotta lehetőségekkel.

 

“Bízom benne, hogy bármit is hoz majd az élet, mindenben sikerül helytállnom. A legfontosabb jelenleg, hogy még többet tanuljak és fejlődjek, hogy idővel még jobb énekesnő lehessek. A színház világa is vonz, szeretem a színpadot, úgyhogy akár ezen a vonalon is szívesen kipróbálnám magam. A jövő még nagyon sok kaput kinyithat előttem, tényleg bármi megtörténhet” – taglalta Adél.

 

A Hír24 úgy tudja, Adélt már egy filmszerep-ajánlattal is megkeresték. Neményi Ádám producer – többek között az SOS Szerelem!, a 9 és fél randi és a 2009-es Made in Hungária alkotója – az X-Faktor alatt figyelt fel a lányra. Azt azonban, hogy pontosan milyen szerepet álmodott meg a mindig kacér és megosztó énekesnőnek, egyelőre nem akarták elárulni – írja a Hír24.

  • Megosztom