Gombos Edina új szerepben?

Elképzelhető, hogy a TV2 és a Fem3 műsorvezetője lesz Tilla partnere a Megasztárban.

 

Liptai Claudia három héttel ezelőtt jelentette be, hogy határozatlan időre kiszáll a TV2 reggeli műsorából, a Mokkából. Nyolc éven át ébresztette a nézőket a képernyőn keresztül, majd jöttek a show-műsorok, a Megasztár és A nagy duett, később a Jóban rosszban című sorozatban is feltűnt, 10 év után pedig a színházba is visszahívták.

Úgy érezte, ennyi mindenre már nincs energiája, de azt határozottan állította, hogy színésznőként nem fog eltűnni, sem a színházból, sem a képernyőről, továbbra is látható lesz a népszerű sorozatban. Nemrég azonban felröppent a hír, hogy két és fél év után dr. Zámori Alexa orvosi köpenyét is a szögre akasztja, a Jóban rosszban stábtagjaitól és kollégáitól állítólag már el is köszönt, sőt az ősszel induló tehetségkutatóban, a Megasztár 6.-ban sem láthatjuk viszont.

A hírek szerint a csatorna munkatársai közül leginkább Gombos Edina lenne az, aki kitölthetné a Liptai távozásával keletkezett űrt. Az Aktív műsorvezetője megtiszteltetésnek tartaná, ha a tehetségkutatót vezethetné. Edina úgy véli, 10 éves televíziós gyakorlatának köszönhetően szakmailag biztosan megállná a helyét egy élő műsorban, ráadásul Tillával is remekül kijönnek – tudta meg a hir24.hu.

 

  • Megosztom