Friss hírek az RTL Klub műsoráról

Változások, új műsorvezető – izgalmas lehet az idei show is.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy idén mégsem tűzik műsorra a Csillag Születiket. Pedig, már a műsorvezető személyét is sejteni lehetett, valamint a zsűri összetétele is megvolt. S bár a csillagok idén nem hullanak az égből, aggodalomra semmi ok, nem maradunk program nélkül, hamarosan indul ugyanis a Szombat esti láz – írja a Nők Lapja Café.

 

A műsor struktúráját tekintve információnk szerint sok változás lesz. Az egyik ilyen például a műsorvezető személye. Az RTL Klub folyosóján állítólag már most nyílt titok, hogy – mivel a CSISZ elmarad – Ördög Nóra ebben a műsorban tér vissza a szülési szabadságáról, ahogy az is, hogy a korábbi évekkel ellentétben a divatot teremtő Nóra ezúttal egyedül fogja ellátni a műsorvezetői feladatokat. Az értesüléseinkkel kapcsolatban – miszerint Ördög Nóra egyedül fogja vinni a show-t – természetesen az RTL Klub sajtóosztályát is megkerestük, ám ők egyelőre nem kívántak nyilatkozni

 

A Szombat esti láz tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett, a versenyt pedig Vastag Csaba és táncpartnere, Mármarosi Tünde nyerte – olvasható az nlcafe.hu-n.

  • Megosztom