Ettől lesz jobb a szex

Jelentősen növeli a szexuális elégedettséget, ha a szeretők egy kis meglepetés-elemet visznek a megszokott együttlétbe – derül ki a Durex Kísérlet eredményeiből.

 

A Durex Kísérlet arra a következtetésre jutott, hogy egy kis Kaland Játék a hálószobában 25%-kal növelheti a szexuális elégedettséget. A Durex Szeretők szexuális elégedettsége ugyanis a 70%-os második hetet követően 95%-ra nőtt a harmadik héten.

 

A Durex Kísérlet a harmadik héten a Kalandos Játékokra helyezi a hangsúlyt három olyan feladatsor segítségével, melyek mindegyike kimozdítja a Szeretőket a komfort zónájukból – a rutinszerű együttlétek egyhangúságából – és a fantáziájuk elengedésére és az izgató, izgalmas dolgok felfedezésére ösztönzi őket.

 

A Hat perc édes érzés elevezésű feladat azt méri fel, hogy egy hirtelen érzés valóban erősen izgató hatással bír-e. A Zsákbamacska szerelem játékossá varázsolja a szexet, míg a Perverz kártya garantáltan új értelmet ad a klasszikus vetkőzős pókernek.

 

A Durex tudja, hogy minden ember más és közel sem biztos, hogy mindenki minden elemet bele akar építeni a mindennapi szexuális életébe. E három feladat azonban bebizonyítja, hogy nyitott hozzáállással az intimitás és a bizalom foka egyaránt növelhető a partnerek között, melynek köszönhetően a szórakozás új dimenziói nyílhatnak meg a hálószobában és azon kívül.

 

A Durex Kísérlet eredményei szerint mindössze hat perc szex is 14%-kal növelheti a szexuális elégedettséget.

 

Egy kis kalandos játszadozás 25%-kal növelheti a szexuális elégedettséget. A Kalandos játékok feladatsor a Durex Kísérlet harmadik hetén 70%-ról 95%-ra növelte a Durex Szeretők szexuális elégedettségét.

 

Az új kedvenc szeretkező helység a fürdőszoba – derült ki a Durex Szeretők eredményeiből, akik szexuális elégedettsége itt 28%-os növekedést mutatott.

 

A Durex Kísérlet 14%-os emelkedést mutatott ki a Szeretők szexuális elégedettségi szintjében, mikor egy meglepetés-elemet iktattak be a megszokott rutinba.

 

Annak érdekében, hogy a szeretők átélhessék a számukra legkielégítőbb szexet, a feladatok kitalálásában a Durex szorosan együttműködik Susan Quilian pszichológussal. „Még a legszerelmesebb pároknál is a szex egy idő után kiszámítható lehet – különösen akkor, ha tudják, hogy mit szeret a másik és mivel az működik, egyszerűen azt csinálják. A harmadik héten azonban a Szeretők kiszámíthatatlanul kezdenek el viselkedni és a mozdulataikat véletlenszerű döntések határozzák meg. Az eredmények pedig azt bizonyítják, hogy teljesen új izgalmat visz a szeretkezésbe, ha nem tudjuk mi fog következni” – árulta el elöljáróban a világ többi kísérletező párjának Susan Quilian a harmadik hét feladatai kapcsán.

 

A Kísérlet negyedik és egyben utolsó hetében, a Nagy fináléban a Szeretők az elmúlt három hétben tanultakat egyesítik annak érdekében, hogy megtapasztalják az abszolút érzelmi és fizikai kapcsolatot, valamint azt, hogy mit is jelent számukra a nagyszerű szex.

 

A kísérletekhez az alapötletet a 2011-2012-es Durex Nemzetközi Szexuális Jóléti Kutatása adta, amely kimutatta, hogy világszerte az emberek 54%-a nem teljesen elégedett szexuális életével, bár a válaszadók 83%-a szerint a szex segít az egészség megőrzésében is. A Durex Kutatás arra szeretne rávilágítani, hogy a jó szex nem kizárólag a fizikai vonzalomra korlátozódik, a lelki kötődés is elengedhetetlen az élvezetes, változatos szexuális élethez.

 

A kísérlet elindulásaként a Durex a héten bemutatta azt a 23 Szeretőt, akiket világszerte 42.000 jelentkező közül választottak ki azért, hogy az elsők között végezzék el a kísérlet feladatait. A Magyarországról, Oroszországból, Lengyelországból, Indiából, az Egyesült Királyságból, Romániából, Dél-Afrikából, Malajziából, Spanyolországból, Franciaországból, Venezuelából, Kolumbiából, Izraelből, Bulgáriából, Peruból, Szerbiából, Thaiföldről, Norvégiából, a Cseh Köztársaságból, Portugáliából, Brazíliából és Kanadából származó 23 kiválasztott pár ugyanis a Durex Kísérlet összes feladatsorát a világon mindenki előtt egy héttel végzik el.


Tags: ,

  • Megosztom