Erre készül Orbán Viktor

Nagy esemény közeleg…

 

A miniszterelnök legidősebb lánya, a 24 éves Ráhel oltár elé lép. A leendő férj, Tiborcz István a leánykérésen már túl van, a miniszterelnök is áldását adta a frigyre. Mindkét családnál lázas tempóban folynak az előkészületek a menyegzőre, amelyre sok vendéget elhívnak, a sajtó számára nem lesz nyilvános – írja a Blikkre hivatkozva a Hír24.

 

Ráhel és István hat éve ismerte meg egymást Felcsúton, egy húsvéti összejövetelen. Tavaly nyáron a fiú először Ráheltől kérdezte meg, hogy hozzá menne-e feleségül. Miután a lány igent mondott, az édesapjától kérte meg a kezét, és Orbán boldogan fogadja családjába a fiatalembert – mesélte a család egyik ismerőse. Az eljegyzési gyűrű a fiú meglepetése volt, az esküvői gyűrűt már közösen választották ki.

 

Az esküvő helyszínén nem kellett sokat tanakodniuk, hiszen mindkét családban hagyomány a lakodalmat a családi háznál tartani. István szüleinek tanyája ideális helyszín egy igazi falusi lagzi megtartására. Nem díszvacsora lesz, inkább trakta, de az hajnalig. Úgy tervezik, még másnap is tart a mulatság. A koszorúslányok Ráhel húgai lesznek – olvasható a hir24.hu-n.

  • Megosztom