Ennyit kereshet a Megasztár győztese

Az idén Radics Gigi győzelmével zárult Megasztár 12 embernek változtatta meg az életét. A dobogósokra azonban ez fokozottan igaz lehet, hiszen az Új Ász információi szerint már a verseny előtt tudni lehetett, hogy koncertnaptárjuk a nyárra biztosan kevés szabadidőt enged majd számukra.

 

Giginek, Andinak és Attilának ez egyben azt is jelenti, hogy a szekér anyagi értelemben is szépen elindult velük. A napilap megkereste az ország egyik legismertebb koncertszervezőjét, akinek segítségével rövid fejszámolással kiszámolhatjuk, mennyi pénzt is ér a rengeteg befektetett munka.

Az már most látszik, hogy ez a nyár a megasztároké. Érdeklődtem, hogy mikorra tudnám őket lefoglalni rendezvényekre és már most nagyon nehéz helyzetben vagyok, ha valamelyik péntekre vagy szombatra szeretném valamelyik dobogóst. Hármuk gázsija 180–200 ezer forint között mozog, amihez jön még az útiköltség. A további helyezettek sem járnak rosszul, hiszen ők 150 ezer forint körüli összeget kérhetnek. Most, hogy nagyon benne vannak a köztudatban, havonta 25 fellépéssel is számolhatnak – árulta el a napilapnak a szakember.

Ha az általa elmondott adatok alapján számolunk, akkor kiderül, hogy optimális esetben akár 5 millió forint is befolyhat Radics Gigi, Szakos Andi vagy éppen Talán Attila kasszájába, míg a többi döntős is elkönyvelhet a nyárra nagyjából 3,5 milliós bevételt havi szinten. Persze a járulékos költségek és a menedzsment munkája akár le is felezheti az összeget, de panaszra persze így sincs okuk a TV2 sztárjainak – írta a stop.hu.

 

  • Megosztom