Ennyit keres a Megasztár-győztes

Közel másfél millió forintot keres havonta Radics Gigi.

A Megasztár hatodik szériájának győztese megpróbálja kihasználni azt az őrületet, amelyet a személye körül a műsornak köszönhetően kialakult, így szinte megállás nélkül koncertezik. A lány több mint 300 ezer forintot is megkeres hetente, hiszen egy-egy alkalommal a koncertszervezők 200 ezer forint körüli összegért „adják el” a lányt, amelyből a különböző költségek és a tévének, valamint a menedzsmentnek szánt részek után 50 ezer forint maradhat Gigi, illetve a családja zsebében – tudta meg a blikk.hu.

Ezzel a tinédzser alig egy hónap alatt felzárkózott a legsikeresebbek közé, hiszen jelenleg a legtöbb úgynevezett haknija az X-Faktor korábbi győztesének, Vastag Csabának és egy másik volt versenyzőnek, Wolf Katinak van. Igaz, több korábban felfedezett énekes is sok koncerttel büszkélkedhet, de Gigi jelen pillanatban a legsikeresebbek közé tartozik – havi szinten átlagosan mindennap van egy fellépése!

Persze a lány még fiatalkorú, így a pénzügyeit sem intézheti a szülei nélkül. Radics Tamás, Gigi édesapja kezeli a bevételeit, aki bevallotta, esze ágában sincs kihasználni lánya gazdagságát, minden pénzt félretesz.

– Ez Gigi pénze, eszem ágában sincs elvenni tőle. Félreteszünk mindent, hiszen én tudom, mennyire kemény és drága dolog a show-biznisz. Egy dal elkészítése, ha mi írjuk, a stúdiómunkákkal, a hangszereléssel, a feljátszással együtt 300 ezer forint körül van, egy klip 1,5-2 millió forint. Persze ott a lemezkiadó, a menedzsment, de korábban már tapasztaltam, hogy mennyi pénzt kell befektetni ahhoz, hogy siker legyen. Természetesen Gigi, ha szeretne venni valamit magának, akkor megteheti, de azért nem ésszerűtlenül, vagyonokat költve ruhákra vagy bármi másra. Azt is megbeszéltük, hogy a családi költségeket is álljuk belőle, ha úgy alakul, hiszen én a Megasztár miatt nem kezdtem el az idénymunkámat, kiadtam alvállalkozónak, ami kevesebb bevételt jelent nekem, ezért ha ki kell fizetni a villanyszámlát, hogy ne kapcsolják ki az áramot, akkor megtesszük Gigi pénzéből, de nem vesszük el tőle, amiért ő dolgozik meg – jelentette ki az édesapa.

Radics Gigi szinte az egész hetet végigdolgozza, menedzsere szerint annyi a megkeresés, a fellépés, a koncert, az interjú, a fotózás, hogy hazajárni is alig van ideje, még a lemeze felvételeit sem tudta elkezdeni, nem is beszélve a kapcsolatáról Benjivel, akivel mostanában csak akkor találkozik, ha esetleg közösen lépnek színpadra. A sikernek azonban ára van, Radics Gigi esetében pedig sok millióról beszélhetünk – írta a blikk.hu.

 

  • Megosztom