Damu Roland megússza a börtönt?

Néhány nappal ezelőtt összeesett az utcán, és szívinfarktus gyanújával vitték kórházba Damu Rolandot. Az orvosok továbbra sem tudják, mi okozta a színész rosszullétét.

 

Továbbra sem javul a négy és fél év börtönbüntetésre ítélt színész egészségi állapota – tájékoztatta a Hír24-et a színész jogi képviselője. Dr. Ruttner György elmondta, hogy Damu jelenleg is kivizsgálásokon vesz részt, hogy kiderülhessen, miért lett rosszul az utcán.

A színész mellkasi fájdalmakra és légzési nehézségre panaszkodott, amely valóban komoly betegségek előjele is lehet. Ugyanakkor az sem kizárható, hogy Damu szervezete a stresszes állapotot elégelte meg, ezért produkálta az ijesztő tüneteket. Egy biztos, az orvosok úgy ítélték meg, hogy a hírességnek komoly kivizsgálásra van szüksége.

Ruttner György azt is elmondta, ügyfelét nem tartották bent a kórházban, a vizsgálatok idejére kell bejárnia. Emellett azt sem titkolta, hogy Damu jelenlegi egészségi állapota mindenképpen indokolja a folyamatos megfigyelést, hiszen nem kizárt nála egy újabb rosszullét.

Az utóbbi napokban felröppent az a hír is, hogy a színésszel szeretnék minél előbb, állítólag két héten belül elkezdeni a börtönbüntetés letöltését. A jelenlegi helyzetet figyelembe véve azonban erre valószínűleg nem kerül sor, sőt egyelőre azt sem tudni, mikor lesz a színész egészsége olyan állapotban, hogy börtönbe vonulhasson – írta a hir24.hu.

 

  • Megosztom