Csillag születik: botrány Puzsér miatt

A kemény szavú zsűritag szinte mindenkit megaláz.

 

Porig alázta Varga Viktort Puzsér Róbert. A Csillag Születik éles nyelvű zsűritagja élő adásban bírálta keményen az egykori kiscsillag dalát – írja a Blikk.

 

A Blikk kérdésére is borzalmasnak titulálta Viktor Zöld az ég és kék a fű című nótáját, amelyet az RTL Klub tehetségkutatójának szombat esti élő show-jában Molnár Jocó és Vízi Imre dolgozott fel. Az éles válasz azonban nem maradt el.

 

„Miről szólt ez a dal? Semmiről. Ha már feldolgoztok valamit, nemes anyagból dolgozzatok! Sekélyes és értelmetlen. Tele van a magyar popszakma ilyen semmitmondó, ostoba szövegekkel. Olyan dolgok látnak nyilvánosságot, amelyek az elemi ész próbáját sem állják ki” – kritizálta az RTL Klub korábbi felfedezettjét Puzsér a műsor után a Blikknek is.

 

„Itt volt ez a dal, amit a tavalyi énekes énekelt, miszerint ha elfogy a levegő, akkor egy lebegő érzés fog el, és az milyen csodálatos” – tért át a CSISZ tavalyi győztesére, László Attilára, aki sztárvendégként énekelte önálló dalát szombat este. „De könyörgöm, ha elfogy a levegő, akkor megfulladsz! Halott vagy, kész! Ki az, aki egy ilyen szöveget megír és megjelentet? Ki nem állhatom az ilyen számokat” – fakadt ki a zsűritag, akinek durva kritikáját nem hagyta szó nélkül Viktor.

 

„Mi volt ez a pusztító alpáriság, miszerint sárba tiporja a jót, a naivisztikus pompázatot megalázza? Több millió ember vidámságát és hitét kérdőjelezi meg. Gyalázatos szófirkálmányt fest egy olyan dalról, amelytől az emberek csak boldogságot kapnak, ha megszólal. Puzsér úr, hogyan fordulhatott ez elő?” – fordította saját fegyverét a kritikus ellen az énekes. „Puzsér valamiféle sérült, sz…r alak lehet, hiszen olyan mélyről jövő agresszió tör elő belőle, ami egy normális emberből nem. Szerintem gyerekkorában hasonló dolgokat mondhattak neki a társai, mint amiket most ő dobál mindenkire. Ez már több mint kritika, megalázó, bántó alpáriság” – vágott vissza Viktor Viktor, aki hamarosan szemtől szemben is találkozhat Puzsérral, hiszen újra a Csillag Születik színpadán fogja bizonyítani tehetségét – olvasható a blikk.hu-n.

 

  • Megosztom