ByeAlex személyesen

Rajongói személyesen is találkozhatnak az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Magyarországot képviselő előadóval szerdán az Agora Savaria Filmszínházban, ahol beszélgetéssel egybekötött minikoncertet ad.

 

ByeAlex (Márta Alex) a Kedvesem című szám mellett más saját szerzeményeit, köztük a Csókolomot, a Láttamoztamot, valamint az MR2 Petőfi Rádiónak készített, a hallgatók által beküldött történetekből írt Messzirőlt is előadja, emellett beszél a dalok születéséről és a terveiről – közölték a szervezők az MTI-vel.

 

Az est moderátora Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho zenekar frontembere.

 

ByeAlex Kedvesem című dalával március elején győzött az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal című televíziós showműsorban a köztévén. A ByeAlex és Palásti Kovács Zoltán Zoohacker által jegyzett dalt már mintegy egymillióan látták a YouTube videomegosztón.

 

Az Eurovíziós Dalfesztivál május 14. és 18. között lesz a svédországi Malmőben. Idén 39 ország vesz részt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által szervezett versenyen, a Kedvesem a második elődöntőben, május 16-án hangzik el 12-es sorszámmal – olvasható az MTI beszámolójában.

  • Megosztom