Budapesten az Ogilvy PR

Magyarországon is elindult a világ egyik legismertebb Public Relations ügynöksége, az Ogilvy PR. A több, mint 35 országában sikeresen működő cég március 24-én Budapesten is megnyitotta irodáját a WPP-hez tartozó Geometry Global cégcsoport részeként.

 

A hazai ügynökségi piac új szereplője, az Ogilvy Public Relations a Geometry Global cégcsoport részeként kezdte meg működését. A stratégiai kommunikációs tanácsadó cég munkája során jelentős szakmai támogatást kap a nemzetközi hálózathoz tartozó többi Ogilvy irodától éppúgy, mint legközelebbi stratégiai partnerétől, a Geometry Globaltól. Ennek köszönhetően az ügynökség stratégiai tervezései és napi munkája során egyaránt támaszkodhat a világhírű Ogilvy sok évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalataira, David Ogilvy örökségére, és a Geometry nemzetközileg elfogadott módszertanára, kutatásaira, esettanulmányaira és korszerű technikai hátterére. Az új ügynökség a Geometry Global aktivációs ügynökséggel, az Ogilvy & Mather reklámügynökséggel és a Redworks produkciós házzal közös irodában működik.

 

Az induló ügynökség szakemberei dolgoztak már hazai és nemzetközi vállalatoknak, pénz- és tőkepiaci szereplőknek, kormányzati szervezeteknek, kereskedelmi láncoknak, szolgáltatóknak és társadalmi célú szervezeteknek is.

 

„Minden kampány 75 százalékban ugyanolyan lépésekből áll. Viszont van 25 olyan százalék, amitől egyedi és izgalmas lesz. Ezen a pár százalékon múlik, hogy sikeres lesz-e a kommunikáció, vagy kidobott pénz. A projektek, kampányok kivitelezése mellett, mi ebben a 25 százalékban vagyunk nagyon erősek” – nyilatkozta Mezei Márk, az Ogilvy PR vezetője.

 

Az Ogilvy PR csapata olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, melyek elengedhetetlenek akár egy márka bevezetésekor a reputáció és a bizalom kialakításához, vagy épp egy influencer kommunikáció során.

 

  • Megosztom