Budapesten terjeszkedik a szállodalánc

Megnyitotta első magyarországi szállodáját a Hilton Garden Inn. A 214 szobás Hilton Garden Inn Budapest City Centre Budapest központjában található, néhány lépésre az Operaháztól és a Szent István Bazilikától.

A vendégek ízletes, kérésükre igény szerint elkészített reggelivel kezdhetik napjukat a Garden 79 Restaurant & Bar-ban. Egy hosszú, városnézéssel töltött nap után pedig lazíthatnak a szálloda bárjában, amely helyi termelők termékeiből készült magyar ételeket, köztük a séf specialitását, a Harcsapaprikást, valamint helyben készült koktélokat és helyi kézműves söröket is kínál. A szállóvendégek teljes kényelme érdekében ingyenes Wi-Fi, 24 órás business center, modern fitnesz központ áll rendelkezésre, valamint egy 24 órás, folyamatos nyitva tartású bolt, ahol egészséges és friss ételeket vásárolhatnak, illetve különlegességeket is ajánló önkiszolgáló kávézó található.

„A Hilton Garden Inn Budapest City Centre megnyitásával egy újabb piacra lép be a hotellánc, melynek idei évét a gyors globális terjeszkedés határozza meg.” – mondta John Greenleaf, a Hilton Garden Inn globális vezetője. „A történelmi város szívében található elegáns, ugyanakkor elérhető árú szálláshely népszerű választás lesz majd Európa egyik legnépszerűbb utazási célpontjának egyre növekvő számú látogatói között.”

A Hilton Garden Inn City Centre három modern rendezvényteremmel rendelkezik, melyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására képes. A természetes fénnyel megvilágított helységek ínycsiklandó, helyben készült cateringet kínálnak, egyedi stílusú belső kertjük pedig felüdülést nyújt a rendezvények kávészüneteiben. A hotel különleges külső helyszínei közül a tetőterasz lehetőséget nyújt a vendégek számára, hogy a város látképében gyönyörködhessenek.

A Hilton Garden Inn Budapest City Center tagja a Hilton Honors díjnyertes hűségprogramjának. Azok a tagok, akik közvetlenül foglalnak, azonnali kedvezményekben részesülnek, mint például a rugalmas fizetés, mely során hűségpontjaik és pénz szinte bármely kombinációjával fizethetik ki szobájukat. Foglaljon közvetlenül a Hilton.com-on, a Hilton Honors alkalmazáson keresztül, vagy más hivatalos Hilton csatornán keresztül további kedvezményekért.

  • Megosztom