Budapest ismét az American Airlines fedélzeti magazinjában

Májusban is ajánlja utasainak Magyarországot az American Airlines légitársaság fedélzeti magazinjában. Az Egyesült Államok hazánk hatodik legfontosabb turisztikai küldőpiaca.

Április után májusban is olvashatnak az American Airlines utazói Budapestről a légitársaság fedélzeti magazinjában. A rövid turisztikai kedvcsináló – amelyhez a Magyar Turizmus Zrt. New York-i külképviselete nyújtott szakmai információkat – bemutatja, hogy az utazók az American Airlines és a Malév új közös járatával, már naponta, közvetlenül is elérhetik New Yorkból a magyar fővárost – tudatta az Objektív Hírügynökséggel az MT Zrt.

 

Az összeállításban az érdeklődők a budapesti szolgáltatók közül is szemezgethetnek. A lap havonta 400.000 példányban jelenik meg.

 

Az Egyesült Államok hazánk hatodik legfontosabb turisztikai küldőpiaca. A KSH előzetes statisztikai adatai szerint 2010-ben 163.700 amerikai vendég közel 13%-kal több, összesen 415.000 vendégéjszakát töltött el a hazai kereskedelmi szálláshelyeken – olvasható az objektivhir.hu-n.

  • Megosztom