Budaörsön terjeszkedik a Das WeltAuto

Das WeltAuto Centrum néven új használt autó kereskedést épít a Porsche Hungaria Budaörsön, a Parts Center Budapest alkatrészraktár és az M1-es, M7-es közös autópályaszakasz közötti területen. A telephely 2021 első negyedévében készül el, ezáltal 31-re nő a Das WeltAuto értékesítési pontok száma az országban.

Zöldmezős beruházásként épít új használt autós telephelyet a Porsche Hungaria Budaörsön: a Das WeltAuto Centrum a második saját értékesítési pontja lesz az importőrnek a fővárosban és környékén. Mint ismert, a vállalat a XIII. kerületi Frangepán utcai gépjárműparkjában kínált eddig saját hatáskörben használt autókat, azonban az értékesítésre váró autók mennyiségének és a XXI. századi technológiai elvárásoknak köszönhetően szükségessé vált egy új használt autós márkakereskedés kialakítása. Az előzetes tervek alapján 2021 első negyedévében készül el a minden igényt kielégítő kereskedés a Parts Center Budapest (a Porsche Hungaria alkatrészraktára) és az M1-es, M7-es közös autópályaszakasz közötti füves területen.

A használtautó-kereskedők közül jelenleg a Das WeltAuto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal, amely a budaörsi beruházásnak köszönhetően 31 tagúra bővül. A Das WeltAuto-nál az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, megfelelően szervizelt autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó-vásárlás esetén.

  • Megosztom