Brutális sorozat a Spektrumon

A nagy sikerű Brutális sorozat november 13-án folytatódik a Spektrumon, és a fizika, kémia és biológiai kísérletek után ezúttal a digitális világba kalauzolja a nézőket, „Brutális digitális” címmel. A látványos és közérthető sorozat a Spektrum és a Magyar Telekom közös gondolkodása és együttműködése mentén jött létre, hogy fejlessze és erősítse a digitális érettséget.

Ma már szinte egy lépést sem tudunk megtenni anélkül, hogy ne találkoznánk valamilyen elektronikai eszközzel, elég, ha csak a mobiltelefonokra gondolunk, amely nélkül sokan már létezni sem tudnának.

A „Brutális digitális” című nyolcrészes sorozat éppen ezt a digitális világot igyekszik közelebb hozni a nézőkhöz, látványosan szemléltetve a működési mechanizmusokat. Rengetegen komfortosan mozognak a paypass-os fizetés és a wifi jelszavak között, mégsem igazán tudják, hogy mi is történik pontosan a háttérben. Ez fog gyökeresen megváltozni november 13-tól, a sorozat premierjekor.

Vályi István újságíró, a Brutális sorozatok jól ismert műsorvezetője ismét szakemberek segítségével mutatja be, hogyan működik – ezúttal a digitális világ. Így a többi közt kiderül, hogy mi az az elektroszmog, és vajon kell-e tartani tőle, lehet-e térerőt csiholni házilag egy olyan helyen, ahol mobilok teljesen használhatatlannak tűnnek, és vajon miért alapvető, hogy a jelszavaink biztonságosak legyenek.

A Magyar Telekommal közösen készített sorozat epizódjaiból – a Brutális szériától megszokottan – nem hiányoznak a kísérletek és a közérthető információk, ahogyan a könnyed és humoros stílus sem, amely végig kíséri a sorozat minden egyes részét.

A Brutális digitális első epizódja november 13-án 20:55 perckor debütál a Spektrumon. A Magyar Telekom TV előfizetői pedig ingyenesen láthatják a Videótékában IPTV-n és a TV GO-n.

  • Megosztom