Bővült a Rafinanz BTL divíziója

Két új szakemberrel gyarapodott a Rafinanz, Hetényi Balázs kreatív account és Bonyhádi Zsuzsanna, senior account manageri pozíciókban csatlakoznak a cég BTL divíziójához.

 

Hetényi Balázs, ügynökségi-, Bonyhádi Zsuzsanna pedig nagyvállalati oldalról érkezett a Szabó Edit vezetésével tavaly felállt, önálló BTL divízióhoz. A létszámnövelést a folyamatosan bővülő ügyfél és feladatkörök indokolták.

Hetényi Balázs kommunikációs és pr szakember, évtizednyi ügynökségi tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott többek közt a Grey PR divíziójánál olyan ügyfelekkel, mint a GlaxoSmithkline, az Alcatel, az EON és a BAT. Majd szabadúszóként a Universal Pictures Hungary, a Minimax, a Mattel valamint a Budapest Jazz Club pr feladatainak ellátásáért felelt. Tapasztalattal rendelkezik rendezvényszervezésben és kreatív feladatok megoldásában egyaránt. Hetényi a Rafinanznál key account manageri feladatkört lát el, emellett a grafikai, nyomdai és kreatív munkákat is felügyeli.

Bonyhádi Zsuzsanna 2003 óta dolgozik a szakmában. Előző munkahelyén a British Telecomnál CEE account managerként elsőszámú feladata a piaci és ügyfél információk megszerzése, az üzleti lehetőségek kiértékelése volt. Szakmai múltjának első öt évében a marketing feladatok mellett FMCG területen rendezvények és promóciók lebonyolításában szerzett kiemelkedő tapasztalatokat. Munkája során projektvezetőként nemzetközi marketing akciókat, nemzetközi és belföldi kiállításokat és rendezvényeket, üzletember-találkozókat és eladáshelyi reklámakciókat szervezett és koordinált az Agrármarketing Centrumnál. Bonyhádi Zsuzsanna senior account managerként elsődlegesen new business feladatokat lát majd el, illetve rendezvényszervezésért és a telco applikációkért felel.

A Rafinanz BTL divíziója a vállalatcsoport ügyfeleinek trade marketing megbízásait látja el. A divízió rövid fennállása óta már Lollipop ezüstéremmel, valamint a megtisztelő az „Év legsikeresebb promóciója” cím elnyerésével büszkélkedhet. A divizió megbízói között olyan nagyvállalatok szerepelnek, mint a Kraft Foods, Bunge, Coty és Groupe SEB vagy az Electroworld és Cora áruházláncok.

 

 


Tags: ,

  • Megosztom