Bővült az Evomedia portfóliója

Az oldalak a gyermeket tervezők, a várandós kismamák, a gyermeknevelők és a tudatosan vásárló anyukák megszólításában az elsők között vannak az elmúlt év újításainak köszönhetően.

A babanet.hu a babát tervezők, a babát várók, és 0-3 éves kisgyermeket nevelők portálja. A már jól bejáratott, kifejezetten a gyermekvállalással kapcsolatos rovatokon túl, divat, szépségápolási és lakberendezési tanácsokkal is szolgálnak – természetesen ezeket is az anyaság szemszögéből megközelítve. Kifejezetten erős az oldal tudásmegosztó funkciója, a Babanet Társalgó.

A kölöknet.hu családi portálként az óvodás kortól az iskoláig, tizenöt-tizenhat éves korig követi a gyermeknevelési témákat. Ezek feldolgozásában óvodapedagógus, oktatáskutató, pszichológus és családterapeuta szakértő szerzők segítenek.

A Babanet.hu és Kölöknet.hu csatlakozásával tovább bővült az EVO Mom&Kids csomagja, amivel heti százezer 18-49 éves édesanya érhető el. A csomagban a két új oldal mellet az egyszervolt.hu, mese.tv, videakid.hu, nickelodeon.hu, bezzeganya.reblog.hu és az Árukereső Baba-Mama kategóriája érhető el.

  • Megosztom