Bővíti menetrendjét a Qatar Airways

Augusztus közepétől Lisszabon, Adelaide, Nairobi és Kigali újra szerepel a légitársaság menetrendjében.

A lisszaboni járat augusztus 14-i újraindításával a Qatar Airways immár 33 európai desztinációra, heti 225 járattal repül. Budapestről továbbra is heti 4 járattal indul Dohába.

Az ausztráliai Adelaide városa is újra elérhetővé válik augusztus 16-tól, amely az 5. célállomása lesz a légitársaságnak a legdélebbi kontinensen. A Qatar Airways az egyetlen nemzetközi légi fuvarozó, amelyik Ausztrália mind az 5 nagyvárosába repül.

Az afrikai célállomások közül napi 2 járattal újra elérhetővé válik a kenyai Nairobi, illetve heti 3 járattal Kigali, Ruanda fővárosa. A két célállomás visszaállításával heti 33-ra emelkedik az Afrikába üzemelő Qatar Airways-járatok száma. További elérhető úti célok a kontinensen: Addis Ababa (Etiópia), Dar es Salaam, Zanzibár, Kilimanjaro (Tanzánia), Djibouti és Tunisz (Tunézia).

További újdonság, hogy a Qatar Airways törzsutasai a korábbi 2 év helyett 3 évre emeli Qmiles pontjainak felhasználási érvényességét. A Privilege Club programban résztvevők repülőjegyeikért kapott Qmiles pontjaikat így még rugalmasabban használhatják fel, például business upgrade-re vagy nagyobb súlykeretre – írta a turizmus.com.

  • Megosztom