Bővít a Labstore

A 2015-ben elindult Labstore új koncepciója szerint a jövőben nem kizárólag a retail vagy shopper marketingre fókuszáló labor lesz, hanem – a Lab-ek store-jaként – különböző módszertanokkal és kompetenciákkal támogatja ügyfeleit a digitális transzformációval összefüggő hatékonyságnövelésben, a termékek és szolgáltatások sokcsatornás fejlesztésében, valamint a márkaélmények online és offline fejlesztésében.

 

A Labstore új eleme egy service design ügynökség, amelyik első megbízásai között egy globális élelmiszeripari vállalat európai piacralépését és szolgáltatásfejlesztését, a MagNet Bank innovatív bankfiók stratégiáját és egy közép-európai divat hub startupként való elindulását segíti. A kibővült Labstore – a korábbi retail és shopper tevékenységekkel összhangban – nagyvállalatok hatékonyságát növeli a működésben és az értékesítésben.

 

A service design a nagyvállalatoknak segít interakciókat, ügyfélélményt, szolgáltatásokat és termékeket fejleszteni, valamint egységesen és érthetően kommunikálni akkor, amikor az online és offline csatornák, a vállalat vagy a márka saját ökoszisztémája nehezen átlátható belülről. A service design a diagnózis felállításának módjával és a megoldások több körös, prototípus-tesztelésével startup szemléletet és gondolkodást csepegtet egy nagyvállalat működésébe. Az ügyféligényeken alapuló szolgáltatásfejlesztés folyamata felpezsdíti a vállalatok innovációs erejét, így válhatnak a piac releváns szereplőivé – vagy őrizhetik meg pozíciójukat.

 

A Y&R Grouphoz tartozó Labstore új csapata LEAN és service design módszertanban, kutatásban, innováció-menedzsmentben, digitális kommunikációban és üzleti tanácsadásban tapasztalt munkatársakkal indul el. A csapat tagjai (Rét Zsófia és Kepecs Iván) a Kreater Innovációs Ügynökségtől érkeztek – vezetője Ágoston László, aki korábban az Isobar Budapest service design tanácsadója volt.

  • Megosztom