Botrány: már forgatják a Universal Channel sorozatát

Olivia Pope szerepében Kerry Washington meghódította az egész világot. A Botrány című sorozat krízismenedzsere neves magazinok címlapján domborított, jelölték a legrangosabb televíziós díjra, az Emmy-re, pár napja pedig a stábbal már a sikerszéria harmadik évadát forgatja. A kulisszák mögé pedig a modern technikának köszönhetően bárki bepillanthat.

 

Magyarországon tavaly tavasszal, pár héttel az amerikai bemutató után debütált Shonda Rhimes legújabb sorozata, a Botrány. Olivia Pope az amerikai felső tízezer, valamint a politikai elit problémás ügyeivel foglalkozik.

 

A második évadban a Kerry Washington által életre keltett Oliviáról és csapatának tagjairól egyre több titok derül ki. Nem hiába várják izgatottan a sorozat rajongói a folytatást.

 

Az október 3-i amerikai premierig a színészek fotók és apró információk tucatjaival látják el a nézőket, hála a modern technikának és az Instagramnak. A közösségi portálra szinte minden nap felkerül egy-egy árulkodó fotó. Érdemes tehát a sorozat folytatásáig rákattintani a színészekre, aki pedig lemaradt volna a második évad történéseiről, most pótolhat a Universal Channel műsorán minden vasárnap este.

  • Megosztom