Borpiknik, sörfesztiválok, szurkolói klub – ezzel készült a nyárra a Westend

A belváros tetején elterülő Westend Tetőkert ötnapos borpiknikkel indítja a szezont, amelyet számos kulturális, könnyűzenei, jótékonysági, gasztro- és sportesemény követ a további hónapokban. A nyári programsorozat megújítása és kibővítése mellett a Westend hosszú távon további infrastrukturális fejlesztésekkel, új szolgáltatásokkal és funkciókkal kívánja segíteni a város közösségi életének felpezsdítését.

“A Westend központi lokációja, az épület tetején végighúzódó, három hektáros zöld terület, illetve az épületben elérhető üzletek és szolgáltatások olyan adottságot jelentenek, aminek köszönhetően a bevásárlóközpont a minőségi szabadidőtöltés és a városi közösségi élet pezsgő életterévé tud válni. Amellett, hogy a Westend és partnerei változatos programkínálattal kedveskednek a látogatóknak, arra bátorítunk mindenkit, hogy vegye birtokba a kertet. Szívesen látunk jógacsoportokat, közösen edző csapatokat, színi társulatokat, családokat és mindenkit, aki a belváros tetején, a szabad ég alatt szervezne saját programokat, de a Tetőkert baráti társaságok találkozópontjaként is tökéletes helyszín lehet” – mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

Az éppen zajló Borpiknik mellett cseh és német sörfesztivál, szurkolói klub, kézműves piac, képregényterasz, olasz fesztivál, bringás esemény és kulturális rendezvények – mint például a Vates által szervezett slam poetry estek – is szerepelnek a Westend Tetőkert idei programjai között. A helyszín emellett – a Budapest Bike Maffia civil szervezet közreműködésével – teret fog adni számos jótékonysági kezdeményezésnek, amelyekhez bárki szabadon csatlakozhat.

A bevásárlóközpont szinte mindegyik nyári napra kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a látogatóknak, a változatos programokról a Westend blogra kerülnek fel folyamatosan a legfrissebb információk. A nyári újranyitáshoz június 3-tól a Cinema City mozitermei is csatlakoznak: a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett a látogatók biztonságban, ismét nagyvásznon tekinthetik meg a legújabb nemzetközi és hazai mozifilmeket.

Az idei újranyitásra a Westend két új tetőkerti fejlesztéssel készült: a Westend Workplace közösségi irodával és a Westend Workout szabadtéri edzőparkkal. Emellett a Leroy étterem is megnyitja újonnan kialakított teraszát. A bevásárlóközpont a következő időszakban további újdonságokkal készül, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják és a közösségek lehetőségeit bővítik.

“A Tetőkert megnyitása nemcsak a nyári programokról szól, a Westend megújulásának egyik első lépcsőfokaként tekintünk rá. A bevásárlóközpont a város szívében helyezkedik el, és azt szeretnénk, ha ennek megfelelően a minél szélesebb környezetére is pozitív hatást tudna gyakorolni, minél szélesebb rétegek mindennapjait és kikapcsolódását megkönnyítve. Terveink között szerepel, hogy infrastrukturális fejlesztésekkel támogatjuk a kerékpárral és egyéb fenntartható közlekedési eszközökkel közlekedőket, zöld megoldásokat vezetünk be a bevásárlóközpontban, új kényelmi funkciókkal bővítjük a Westend applikációt, együttműködésbe kezdünk civil szervezetekkel, illetve a belső tereink egy részén is várhatók izgalmas változások” – hangsúlyozta Kovács Orsolya.

  • Megosztom