Boldog születésnapot!

A Magyar Marketing Szövetség életében fontos szerepet töltenek be az szakmai díjak, elismerések. Ilyen az Életműdíj is, amelynek egyik büszke tulajdonosa dr. Hoffmann Istvánné, Magdika a mai napon töltötte be életének 90. évét, amelyhez ezúton is gratulálunk és nagyon jó egészséget kívánunk mind az MMSZ elnöksége, tagsága, valamint az egész marketingszakma nevében!

Az MMSZ az Életműdíjjal egy kiteljesedett, a marketingszakma egésze érdekében végzett, eredményes szakmai életutat ismer el. Dr. Hoffmann Istvánné a közgazdaságtudomány doktora, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing tanszékének professor emerita oklevéllel, Fáy András-díjjal, többszörös kiváló és mester tanári címmel elismert nyugalmazott egyetemi tanára. 1970 óta a közgazdászképzés minden egyetemi szintjén oktatott, könyveit számos hazai felsőoktatási intézményben használják. Több külföldi egyetemen tanult, oktatott és kutatott. Számos társadalmi szervezetben tölt be tisztséget. Munkásságával lefektette a hazai sportmarketing-tevékenység és -ktatás alapjait. A Sportmarketing (2000) és a Sport, marketing, szponzorálás (2007) című könyv szerzője.

Bátran állíthatjuk, hogy elévülhetetlen érdemeket szerzett a szakma hazai elismertetéséért, presztízsének növeléséért, a marketingoktatás színvonaláért. Még egyszer boldog születésnapot kívánunk és még hosszú, a szerettei körében eltöltendő éveket.

A Marketing&Media szerkesztősége is boldog születésnapot kíván az ünnepeltnek!

  • Megosztom