Blogot indít a Telenor

Hipernet Blog néven indított blogot a Telenor Magyarország. Bejelentették azt is, hogy a boltjaikat Hipernet Guruk lepik el.

A Telenornál minden 10 újonnan értékesített készülékből 8 okostelefon, ezek kétharmada pedig már 4G-képes telefon. A társaság folyamatosan gyűjti és elemzi ügyfélkörének visszajelzéseit, mind ügyfélszolgálati, mind közösségi média csatornáin. A visszajelezések alapján az ügyfelek a gyors mobilinternet-elérés mellett az okostelefonok világának bemutatására, az eszközök képességeinek megismertetésére is igényüket fejezték ki. A rugalmas internethasználat előnyeit népszerűsítő kampánya mellett a szupergyors mobilinternet szinonimájaként elterjedt Hipernet márkanévhez kapcsolódva a Telenor edukációs programot is indított.

Hipernet Guruk

A májusi kísérleti időszak után most nagyobb fokozatra kapcsolta Hipernet Guru programját a Telenor. A Hipernet Guruk jelenleg 28 Telenor üzletben, valamint a társaság közösségi média csatornáin nyújtanak segítséget a technikai kérdésekkel érkezőknek. A Guruktól a kezdő és a haladó okostelefon felhasználók is személyre szabott tanácsokat kapnak, legyen szó akár a készülék beállításairól, akár a leghasznosabb alkalmazások bemutatásáról. A személyes találkozás mellett a Telenor közösségi média felületein is lehetőség van a Hipernet Gurukhoz fordulni, akik az itt feltett kérdésekre rövid időn belül szakszerű válasszal szolgálnak.

Hipernet Blog

Az okoseszközök használatára nyitott felhasználók sok információt közvetlenül az interneten keresnek, a Telenor ezért az edukációs programban őket is részletesebb tartalmakkal igyekszik kiszolgálni. Júniusban a Hipernet Guruk által készített, saját gyártású tartalmakkal elindult a Hipernet Blog. Itt helyet kapnak a legújabb készüléktesztek illetve kiegészítők, például vezeték nélküli töltők vagy csatlakoztatható hangszórók tesztjei, valamint alkalmazásajánlók, amelyek szezonálisan vagy egy adott téma alapján gyűjtik össze és mutatják be a releváns és ajánlott okostelefonos alkalmazásokat.

A Guruk és a Blog mellett a Telenor üzleteiben az érdeklődők az okoseszközök alapvető előnyeit bemutató kiadványt és az aktuális Telenor Felfedező Magazint is magukhoz vehetik, amelyben szintén hasznos és érdekes cikkeket, véleményeket, ajánlásokat olvashatnak az okoseszközök világából.

A Hipernet Gurukról bővebb információ és a Hipernet Blog maga itt található: https://www.telenor.hu/hipernet-guru

  • Megosztom