Bloggereket díjaznak

A Cosmopolitan magazin és az AVON közös blogger pályázatot hirdet, melyen öt plusz egy kategóriában keresik Magyarország legjobb blogjait.

A Cosmopolitan és az AVON a tavalyi évben meghirdetett díjátadó sikere után idén ismét keresi 2015 legsikeresebb blogjait, amelyek valamilyen szempontból kiemelkednek a hazai kínálatból és a legjobban megfelelnek az olvasók elvárásainak, igényeinek.

A Digital Divas blogger pályázatára szeptember 11-ig várják a jelentkezőket, mégpedig öt különböző kategóriában. A verseny végén szakmai zsűri díjazza az Év Divatbloggerét, az Év Szépségbloggerét, az Év Vloggerét, az Év Feltörekvő Bloggerét, valamint az Év Legdizájnosabb Blogját. A szakmai zsűri döntése mellett egy szerencsés blogger közönségdíjazásban részesülhet.

A szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője, Kustánczi Norbert, a hír24 főszerkesztője, Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere, valamint Lilu, műsorvezető és egyben divatblogger kaptak helyet.

Az eredményhirdetésre a 2015. október 25-én megrendezendő Digital Divas bloggerkonferencián kerül sor, ahol szakmai előadásokon is részt vehetnek az érdeklődő bloggerek.

A pályázat jelentkezési feltételei és további információk az alábbi linken érhetőek el:
http://www.cosmopolitan.hu/Digital-Divas

A jelentkezési határidő 2015. szeptember 11.

  • Megosztom