Biztonságos fesztiválozás: kétezer esetben segítettek a Helperek

Néhány hét és zárul az idei fesztiválszezon. A koncertek és az akár többnapos bulizás óriási élmény, ám jó ha van, aki vigyáz ránk és segít, ha baj történne. A Volt, a Balaton Sound és a Sziget fesztiválozóinak egészségéről idén is a Helperek csapata gondoskodott, akik a legnagyobb nyári bulikon összesen több mint 2000 esetet láttak el.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor egy apró baleset vagy hirtelen rosszullét beárnyékolja a bulizást. Pánikra azonban semmi ok: a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének járőrei gondoskodnak egészségünkről és a gyors segítségről éjjel-nappal. Napszúrás, napégés, megfázás, ficamok – a leggyakoribb fesztiválbalesetekkel találkoztak a Helperek a három legnagyobb nyári fesztiválon is, ahol összesen 2000 esetet láttak el.

“Szerencsére idén is a tipikus fesztiválbalesetekkel találkoztunk legtöbbször. A kánikula vagy éppen az esős, hűvös idő is meg tudja viselni a fiatalok egészségét, de sokszor fordulnak elő ficamok, zúzódások is. Jó hír, hogy tapasztalatunk alapján a fesziválozók egyre felkészültebbek és tudják, hová forduljanak, ha baj van, ezzel megkönnyítve a mi munkánkat is” – mondta el Kupsza Péter, a Helperek alelnöke.

A Helperek járőrei akár napi 10-12 órát dolgoztak, a fáradhatatlan munkájukhoz szükséges energiát a NUTRILITE Naponta vitamin biztosította. A csapat munkájához és az egészségügyi bázis higiéniájához pedig L.O.C. nedves törlőkendővel illetve HOME tisztítószerekkel járult hozzá az Amway.

  • Megosztom