Bevásárolt a SAKKOM

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív. Az egyre bővülő média-portfólióval rendelkező cég így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta.

Újabb elemmel bővült a SAKKOM média-portfóliója, az ügynökség nemrégiben akvirálta a gyik.hu oldalt, melyen az internetezők által feltett gyakorik kérdések és az azokra adott válaszok olvashatók. „A gyik.hu ugyan még csak néhány tízezer látogatóval rendelkezik havonta, de jól integrálható már meglévő felületeinkkel, például a 250 ezer egyedi látogatóval bíró hogyankell.hu-val, így a szinergiák kiaknázása révén komoly növekedésre számítunk” – mondta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

„Úgy láttuk, hogy önerőből a gyik.hu bővülése már nem volt lehetséges, ezért mondtunk igent a SAKKOM Interaktív ajánlatára. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos még népszerűbbé teszi majd az oldalt” – mondta Kis Ernő, a gyik.hu korábbi tulajdonosa.

A vásárlás részeként a SAKKOM Interaktív ezen felül hozzájutott még a hazai meme generátorok között legnagyobb látogatói bázissal rendelkező memegenerator.hu oldalhoz, valamint a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes játékokat kínáló ingyenesjatekok.hu-hoz is.

  • Megosztom