Bestsellerrel erősít a JOY.hu

A magyar bestseller író, Lakatos Levente legújabb folytatásos regényének első fejezetei már elérhetőek a joy.hu microsite-ján, a JOY LOVE-on .

A JOY és az író együttműködésének keretében a Vörös c. regény 30 héten keresztül, hetente új résszel jelentkezik a brand erre dedikált online felületén. Az első hetekben az olvasóknak lehetősége nyílt ingyenesen beleolvasni a könyv tartalmába, ezt követően pedig a friss részekhez előfizetéses úton juthatnak hozzá. Erre két megoldást kínál az érdeklődőknek a platform: egyösszegben fizetés a teljes regényre (2 500 Ft) vagy 3 részletre bontva, 10 részenként (890 ft/10 rész) is hozzájuthatnak a tartalomhoz.

A JOY LOVE-on megjelenő sorozat a Marquard Media tavaly bevezetett create.connect.transact elven alapuló működési modelljébe illeszkedik, amely a márkákat önálló platformokká alakítja, fókuszba helyezve a fogyasztókat bevonó és lekötő prémium tartalmak kialakítását és az értékteremtést valamint az olvasókkal való intenzívebb kapcsolat építését, ezáltal közösségek elindítását és működtetését.

„Lakatos Levente és a JOY barátsága egészen régre nyúlik vissza. Írt már nekünk a magazinba is a szerelemről, párkapcsolatról a Pasifórum rovatunkban, vezetett blogot a joy.hu-n, és 2018-ban ő lett a JOY Social Media Award #mindigottvagyok kategória győztese – ebből is látszik, hogy nem csak mi, de az olvasóközönségünk is rajong érte. Nagyon izgalmasnak tartom ezt az együttműködést Leventével, hiszen ez egy újító irány, amely a szerelem, párkapcsolat témakörben a tippek és szakértői anyagok mellett a szórakoztató irodalom irányába is elindít minket – egyúttal lehetőséget adva, hogy a mi platformunkon a sikeres író még több olvasóhoz eljuttathassa írását, egy nem megszokott formátumban. Személy szerint én hétről hétre alig várom az új fejezeteket, szóval abszolút “behúzott” a folytatásos regény műfaj!” – fogalmaz Alberti Petra, a JOY crossplatform főszerkesztője.

Levente kilenc éve jelentette meg az első történetét, előtte újságíróként dolgozott és televíziós műsorokat vezetett. Jelenleg három könyvsorozata fut, a Barbibébi-kötetek leginkább a fiatal felnőtt korosztályt célozzák meg, a Dr. Lengyel-sorozat részei a krimirajongóknak szólnak, a Szigor-könyvek pedig a modern romantikus irodalom rajongóinak jelenthetnek igazi csemegét. Romantikus regényeinek különlegessége a tabudöntögető megközelítés – ebbe a sorba illik a JOY Love-on publikált, tizedik regénye is. A Vörös egy megtörhetetlennek látszó alfahím nagyon is sebezhető lelkét tárja fel, akinek élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved és a sikerei börtönében érzi magát. A történet a romantikus műfajban rendhagyónak számít, mellőzi a női nézőpontot és kizárólag férfi szemszögből íródik.

A JOY LOVE kampány teaser szakaszában közel 1 000-en iratkoztak fel, hogy értesítést kapjanak az e-book indulásról, az első „fizetős” hét pedig több mint 100 előfizetőt hozott. A folytatásos regény fejezeteit jellemzően mobilon (87%) és átlagosan 6 percig olvassák a felhasználók, akik leginkább a 25-34 éves nők köréből kerülnek ki (88%). A főhős történetéhez kapcsolódik egy zárt Facebook csoport is (Vörös kibeszélő), ahol az író kommunikál az olvasókkal és az itt szerzett impulzusok, visszajelzések a későbbiekben a regény cselekményébe is beépülnek. Az olvasók továbbá komment formájában a joylove.hu oldalon is adhatnak visszajelzést, amelynek oldalmegtekintése már közel 50 000-nél tart.

  • Megosztom