Bemutatták az új TV2-s vezetőt

Hivatalossá vált, amit már szerdán megírtunk: B. Csejtei Ildikó irányításával folytatja munkáját a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatósága.

 

Az új igazgató felel a továbbiakban a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért, a PR-, a marketing-, a promo- és grafikai csoport irányításáért.

B. Csejtei Ildikó 2007 óta a Hungaropharma Zrt. üzletfejlesztési és marketingvezetői pozícióját töltötte be, ahol a B2B-feladatokat ellátó marketingosztály és a Gyöngy Patikák franchise-rendszert üzemeltető és B2C-kommunikációt végző üzletfejlesztési és kommunikációs osztály irányításáért felelt.

Ezt megelőzően, 2000–2007 között a Sanoma Budapest Zrt.-nél dolgozott marketing- és PR-igazgatóként, 1997–2000 között pedig az ÁB-Aegon Biztosító Zrt.-nél látta el ugyanezt a feladatkört.

A szakember kilenc éven keresztül volt tagja a Magyar Reklámszövetség elnökségének, és 2002 óta állandó zsűritagja az IAA (Nemzetközi Reklámszövetség) Magyarországi Tagozata által kiírt kampányhatékonysági pályázat (EFFIE) elbíráló testületének.

 

  • Megosztom