Belső gyártásban a Maradj talpon!

Újraindítja a közmédia a Maradj talpon! című műsort, amit korábban Simicska Lajos üzleti érdekeltsége, a Hung-Ister Zrt. gyártott. Az MTVA most belső gyártásban készíti el a produkciót.

A népszerű vetélkedőt a Bors mai száma szerint azért vehették le idén év elején a képernyőről, mert Simicska Lajos és Orbán Viktor között felbomlott a több évtizedes barátság. (A Bors feltehetőleg azért jutott erre a következtetésre, mert a közmédia éppen akkoriban kezdett el szerződéseket bontogatni Simicska műsorgyártó cégével, hogy az üzletember meglehetősen súlyos vádakat fogalmazott meg a miniszterelnökről.)

A Bors úgy tudja, hogy a műsor újraindulása mára már biztosnak mondható, és az MTVA függetlenítve magát a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó produkciós cégtől, saját maga készíti a kvízműsort.

– Az MTVA még több mint száz Maradj talpon! rész szerzői jog tulajdonosa, így a visszatérés nem meglepő, a műsort csak szüneteltettük. A népszerű vetélkedő a 2015 őszi évadtól belső gyártású műsorrá változik, amelynek a forgatásai július végén kezdődnek –mondta a Borsnak a közmédia illetékese, aki a korábbihoz hasonló sikert remél a műsortól.

A Bors azt írja, hogy a játékosok válogatása már folyik, a műsor házigazdája továbbra is Gundel Takács Gábor lesz. “A szünet és az újraindulás politikai hátterét nem tudom, és nem is az én hatásköröm, de nagyon örülök, hogy ismét vezethetem a vetélkedőt” – mondta a Borsnak a műsorvezető.

  • Megosztom